Més determinats que mai a seguir treballant per Dosrius

Article del Grup Municipal d'ERC Dosrius al Full Municipal de juny de 2019

Grup Municipal ERC Dosrius, mandat 2019-2023
Grup Municipal ERC Dosrius, mandat 2019-2023

Els veïns i veïnes han decidit a les urnes. I ara ens toca encarar com a partit, i amb les energies plenament renovades, una nova etapa a l’Ajuntament de Dosrius: fiscalitzant i controlant l’acció del nou equip de govern, dialogant i col·laborant amb la resta de grups municipals, aportant propostes de millora, i defensant i dotant de nou contingut el model de poble que des d’ERC hem defensat i desplegat al llarg del darrer mandat.

Un projecte cohesionador que ha quedat demostrat que és plena garantia de benestar i de progrés. Així, durant el període 2015-2019, i al capdavant de l’Ajuntament, hem aconseguit convertir Dosrius en un municipi actiu, dinàmic, innovador, creador d’oportunitats i en un dels més creixents de la comarca del Maresme.

En aquest sentit, hem treballat de forma ingent per a complir el nostre programa electoral: desencallant actuacions estratègiques com el projecte d’urbanització de Can Canyamars; iniciant treballs necessaris com la urbanització de Can Batlle per a la construcció de l’edifici de l’Institut Els Roures i la biblioteca; acostant l’acció de govern i facilitant la relació entre administració i ciutadania a través del nou web municipal o del servei d’administració electrònica; donant a conèixer arreu la història i la singularitat de la nostra vila a través de la Fira del Bosc-Canyamars Medieval o l’Ecofira; generant nous llocs de treball qualificats mitjançant el projecte de promoció econòmica Quatre Ribes; o garantint la seguretat ampliant la plantilla de Policia Local i implementant les primeres càmeres de lectura de matrícula i adoptant mesures arreu dels tres nuclis. Una llarga llista de projectes dels quals ens en sentim plenament orgullosos conscients que han generat un important salt qualitatiu.

Ara, doncs, és moment de seguir aportant el nostre granet de sorra des de Dosrius en la construcció de la República i de continuar atenent les necessitats i interessos de tots els veïns i veïnes per a construir plegats la vila que anhelem.