Ara, molt més!

Ara, molt més!
Ara, molt més!

Benvolguts veïns i veïnes,

El proper diumenge 26 de maig tenim de nou una cita a les urnes. Aquesta vegada per decidir la composició del nostre ajuntament que marcarà la política municipal fins al 2023. És molt important que anem tots a votar perquè, en Democràcia, la veu i el vot de tothom compta. En una societat madura i plural com la nostra, el vot de tots els veïns i veïnes és molt important per reflectir, en el govern municipal, la voluntat del poble.

He tingut l’honor de fer d’alcalde en els últims quatre anys i, en primer lloc, us vull agraïr la confiança, la col·laboració i també la paciència de tothom. Dels que ens vareu votar i dels que no, dels companys i companyes de candidatura, de tots els treballadors de l’ajuntament, dels companys de govern i també dels regidors de l’oposició. I de la tota la gent que he conegut i amb qui he tingut el plaer de compartir idees, propostes, neguits i il·lusions. I sobretot, gràcies a la meva família i als amics per fer-me costat.

Torno a presentar la meva candidatura a l’alcaldia per Esquerra Republicana de Catalunya. Ho faig amb la mateixa il·lusió del dia que vaig decidir fer el pas a la política municipal. Per treballar pel poble, per millorar el benestar de les famílies, per garantir uns serveis públics de qualitat i lluitar per la igualitat d’oportunitats dels veïns i veïnes. I ho faig amb el convenciment que cal persistir en els reptes que tenim com a municipi.

Entre d’altres, hem avançat molt en esdevenir un municipi sostenible per l’esforç que hem fet tots plegats en la recollida selectiva de residus; tenim la connexió de llars i empreses amb fibra òptica a tocar; hem desencallat el procés d’urbanització de Can Canyamars que estava pendent de feia molts anys; hem assolit el compromís ferm de la Generalitat de Catalunya amb la construcció de l’Institut Els Roures de Dosrius. Reptes en marxa que cal sumar a la futura construcció de la biblioteca municipal, a l’arranjament de la carretera d’accés a Can Massuet del Far, a la millora i dignificació de l’espai públic com els carrers, parcs i jardins del municipi i a la millora de la seguretat ciutadana amb més mitjans tècnics i humans per a la policia local. Propostes que no s’exclouen entre elles i que el futur govern municipal haurà de vetllar i executar.

Ara, quatre anys més tard, tinc l’experiència en la gestió municipal, millor coneixement de la realitat del nostre municipi i la força per seguir treballant per tots vosaltres. Em comprometo a seguir mullant-me per tenir un poble orgullós del lloc on vivim, treballem i gaudim.

República ve del llatí “res publica”, la cosa pública. Doncs bé, soc una persona implicada i compromesa amb el bé comú, amb l’interès general, per la igualtat d’oportunitats, les causes justes i les llibertats, individuals i col·lectives. Així doncs seguiré defensant els interessos dels conciutadans del nostre municipi arreu, així com la implicació del municipalisme amb els reptes de país. Una Catalunya lliure i justa que serà el que vulguem ser els catalans i catalanes. I nosaltres també hi serem.

Seguiré treballant amb responsabilitat, honestedat i ben acompanyat. La cadidatura d’Esquerra està integrada per 23 homes i dones de Can Massuet del Far, Canyamars i Dosrius que reflecteixen la realitat de la nostra societat. Persones d’entitats, professionals, treballadors, gent que estima el nostre municipi i els seus veïns i veïnes.

Durant 15 dies de campanya electoral , dues setmanes intenses que no hem deixat de treballar, hem explicat arreu i a molts de vosaltres les nostres idees, projectes i objectius. Podeu recordar les nostres principals propostes en aquest enllaç: programa.

Per tot això, us demano que aquest diumenge aneu a votar i ens torneu a fer confiança, voteu Esquerra Republicana de Catalunya. Ara, molt més!

 

Marc Bosch de Doria

Alcalde i candidat a la reelecció