Encarem l’estiu amb energies renovades i amb nous projectes a l’horitzó

L’estiu ja ha entrat de ple a les nostres cases. Tenim per endavant els mesos més calorosos, festius, dinàmics i divertits de l’any. I és que l’època estival ens brinda l’oportunitat d’omplir com mai les places i carrers de la vila de color, d’activitat i de festa i de gaudir, aquells qui en poden, d’unes merescudes i necessàries vacances.

Al llarg de les properes setmanes encararem algunes de les cites ineludibles del calendari dosriuenc, com les festes majors de Sant Esteve a Canyamars, a Can Massuet del Far, i la Festa Major de Sant Llop a Dosrius. Tres de les festivitats més nostrades de la vila que capitanejaran un juliol, agost i setembre farcit de propostes lúdiques, culturals i esportives per a tots les edats i adaptades als gustos i interessos dels veïns i veïnes.

Els mesos estivals, però, també són una ocasió perfecta per renovar energies i encarar el tram final d’any amb optimisme. Un moment idoni, doncs, també, per aturar-se a reflexionar i valorar aquells projecte més estratègics i de futur que tenim al davant. I enguany el darrer tram de l’any es presenta crucial. Properament començarà la primera fase de les obres del projecte d’urbanització de Can Canyamars, que ens permetrà per fi fer realitat aquest projecte vital i estratègic per al desenvolupament de la urbanització i el benestar de tots els veïns i veïnes. I de cara a la propera tardor serà el torn per a l’inici dels treballs d’urbanització de Can Batlle, que convertiran aquest espai en la seu del nou edifici de l’Institut Els Roures i de la nova Biblioteca Esteve Albert i Corp.

Estem, així doncs, a les portes d’una segona meitat de l’any en la qual abordarem alguns dèficits i mancances que arrossegàvem com a municipi des de feia temps i que, sens dubte, marcaran un punt d’inflexió en el benestar de molts veïns i veïnes. Bon estiu a tots i a totes!

Escrit al El Full, núm. 41 (juny de 2018)