L’Escola de Música, un estímul cultural i educatiu per a la població

L’Escola de Música de Dosrius ja és una realitat. A finals del passat mes de maig vàrem refermar el nostre compromís com a equip de govern amb la continuïtat d’aquest projecte mancomunat amb Llinars del Vallès i que al llarg dels primers mesos de funcionament ha estat rebut de forma molt positiva pels veïns i veïnes.

La resposta tan bona de la ciutadania, i la certesa que aquest és un projecte educatiu i formatiu de primer ordre, ens encoratja a seguir dotant l’escola de nou contingut de cara als propers cursos i a continuar treballant per proveir el nostre municipi amb equipaments i serveis de primer ordre com aquest, que representin un estímul de desenvolupament i creixement del municipi en termes culturals, lúdics i educatius.

L’Escola de Música és, a més, el millor exemple de la solidesa, el rigor, la pluralitat, el dinamisme i la perdurabilitat que tenen tots aquells projectes que comparteixen sinergies i recursos amb el territori i que es nodreixen amb tot el talent que atresoren els nostres municipis.

Escrit al El Full, núm. 41 (juny de 2018)