La nova plaça de Can Massuet del Far ja és una realitat

Inauguració de les obres de remodelació, diumenge 18 de febrer de 2018
Inauguració de les obres de remodelació, diumenge 18 de febrer de 2018
La remodelació de l’espai, amb nous jocs per a infants, joves i adults, de nou tornarà a ser un fòrum de trobada i gaudi de veïns i veïnes i famílies. Aquest projecte, ja executat, és una mostra de l’aposta de l’Ajuntament per a millorar els serveis urbans de Can Massuet del Far, el nucli amb més habitants del municipi.

Can Massuet del Far disposa de gairebé 30 quilòmetres de carrers. Pràcticament la mateixa distància que hi ha entre Dosrius i Badalona. Això explica les dificultats que té l’Ajuntament, des de sempre, pel seu òptim manteniment: des de neteja viària fins a l’arranjament de calçades, voreres i altres serveis. També és cert que gairebé la meitat de veïns i veïnes del municipi viuen aquí. I per aquest motiu cal avocar-hi més esforços i recursos dels que històricament s’hi han destinat, sense minvar les inversions en d’altres nuclis.

Malgrat les restriccions pressupostàries que encara patim, properament hi ha prevista l’execució de tres projectes molt importants per a la millora del sanejament -amb la substitució de col·lectors al carrer Can Pau i al carrer Ocata- i l’arranjament de nombroses vies urbanes: els carrers de Lleida, Tarragona, Girona, Masnou, Arenys, Sant Llorenç de Munt, Tibidabo, Mataró, Montserrat, Burriac, la Ronda del Mar i les avingudes Can Massuet i de Dosrius.

Totes aquestes obres executades o a punt de veure la llum suposen una inversió total de més de 620.000 euros, un import que feia dècades que no es destinaven a Can Massuet del Far.

Editorial de El Full, núm. 40 (març de 2018)
Plaça de Can Massuet del Far, remodelada a l'any 2018