La democràcia sempre guanya #FemRepública

Carta als veïns i veïnes de Dosrius, Canyamars i Can Massuet del Far

Benvolguts veïns, benvolgudes veïnes,

Els alcaldes i les alcaldesses hem estat al punt de mira de la Fiscalia General de l’Estat que ens ha volgut encausar per haver defensat el referèndum de l’1 d’octubre, per permetre que als Plens de l’Ajuntament s’hi hagi pogut parlar de tot i per haver mostrat obertament el nostre suport al Parlament i al Govern de Catalunya. Afortunadament, el vostre suport i escalf i la constant mobilització ens ha donat l’empenta per afrontar-ho, amb el convenciment d’estar donant resposta a un mandat democràtic de la gent.

Com a alcalde, hem defensat la restitució de les institucions democràtiques del nostre país, hem reclamat l’alliberament dels presos polítics i hem defensat la democràcia i la no violència en tot moment. Hem treballat i continuarem fent-ho per mantenir el municipi cohesionat i demostrar que som un sol poble davant d’aquells que ens volen enfrontats i dividits.

Els municipis construïm la democràcia i la practiquem dia a dia amb governs oberts, ètics, transparents i participatius. Des de l’Ajuntament fem República dia a dia, donant resposta compromesa als reptes socials, treballant per la justícia social, la igualtat de gènere, per la dinamització econòmica responsable, per l’educació de ciutadans i ciutadanes lliures i per una gestió pública dels serveis i ambientalment responsable. 

Precisament, hem de persistir per poder continuar fent República, per obtenir un futur millor. El proper dijous, el 21D, ens juguem el futur de la democràcia a Catalunya, si guanyem a les urnes i demostrem al món que no acceptem la repressió, tindrem la llibertat més a prop. El 21-D és un plebiscit per decidir qui governa a Catalunya: els catalans i les catalanes o Rajoy, la democràcia o la repressió. Per això, us vull demanar el vostre suport a la candidatura d’Esquerra Republicana-Catalunya Sí, perquè Catalunya serà el que decideixin els catalans i les catalanes: La democràcia sempre guanya. Fem República.

Cordialment,

Marc Bosch de Doria
Alcalde de Dosrius