L'Ensenyament, una peça clau

Article del grup municipal d'ERC Dosrius a El Full, núm. 37 (desembre 2016)

Visita dels alumnes de 4rt de Primària de l'Escola Castell de Dosrius a l'Ajuntament de Dosrius el dia 10 de novembre de 2016
Visita dels alumnes de 4rt de Primària de l'Escola Castell de Dosrius a l'Ajuntament de Dosrius el dia 10 de novembre de 2016
L'ensenyament és un dels nostres eixos de treball prioritaris perquè els infants i els joves són el futur del poble i país. Des de l’inici del mandat la Regidoria d’Eduació es va posar a treballar colze a colze amb les escoles i l’institut per atendre les seves necessitats.

Aquest any hem aprovat el reglament del Consell Escolar Municipal que permetrà la participació de tots els sectors educatius: direccions, professorat, familiars, alumnes i personal no docent. El nou consell serà l’eina de coordinació dels tres centres, per garantir un ensenyament de qualitat als alumnes de tots els cicles (des dels 0 fins als 16 anys).

L’Ajuntament està dedicant molts múltiples esforços per millorar les instal·lacions educatives. En aquest sentit, a l’Escola Bressol hem fet arrenjaments pendents de feia anys, tant a l’interior com al pati, per millorar la seguretat i el benestar dels infants; de la mateixa manera, a l'Escola Castell de Dosrius hem augmentat el manteniment preventiu i estem col·laborant amb les millores tecnològiques del centre, com és la instal·lació d'un sistema de videowall al gimnàs o una nova aula digital, prevista pels propers mesos.

Estem d’enhorabona perquè l’Institut de Dosrius fa 10 anys, amb un projecte educatiu engrescador i exitós. Però el centre encara segueix en mòduls prefabricats i per això hem intensificat els contactes amb la Generalitat de Catalunya per mirar d’accelerar el projecte. El Departament d’Ensenyament s’hi ha compromès un cop tinguem a punt els carrers a la zona de Can Batlle, projecte que tindrem llest ben aviat. Mentrestant, els tècnics de les dues administracions ja s’estan coordinant per encaixar els dos projectes.

Article del grup municipal d'ERC Dosrius a El Full, núm. 37 (desembre 2016)