Primers mesos de canvi

Fa deu mesos va començar un nou mandat amb nou govern, nou alcalde i noves cares a l’escena política. Esquerra Republicana de Catalunya feia dotze anys que no tenia representació a l’Ajuntament de Dosrius i a les eleccions municipals de 2015 varem assolir el 24,28% de vots i tres regidors. Sent la segona força més votada varem contribuir, juntament amb La PAC i el GIR, a un canvi de govern.

Durant aquest temps hem posat les bases de noves polítiques, encaminades a millorar la participació de la ciutadania i la transparència de la gestió municipal. Una de les eines que han experimentat un canvi notable, i encara s’hi està treballant, és la comunicació. El dia a dia de la gestió municipal ara està més a l’abast de la ciutadania mitjançant la pàgina web, que s’actualitza gairebé diàriament. La difusió també s’ha posat al dia mitjançant els canals de comunicació més habituals de la societat del segle XXI: les xarxes socials. I també hem modernitzat El Full, el butlletí municipal que teniu a les mans. Tot i això, encara ens queda camí: la comunicació experimentarà un canvi notable amb el nou portal web que estem elaborant.

Hem donat resposta a demandes ciutadanes com la substitució de les pilones dels carrers de Dosrius; l’actualització i regulació del Consell Escolar Municipal tal com reclamava la comunitat educativa; noves accions comercials i turístiques per tal de millorar la promoció econòmica i l’ocupació, entre d’altres. També hem situat Dosrius al mapa dels municipis més compromesos amb el país, amb l’ingrés a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).

Durant aquest temps s’ha fet molta feina i encara tenim molts reptes per endavant. Seguim amb la mateixa força i il·lusió de fa 10 mesos per assolir els objectius que ens vàrem proposar.

Article del grup municipal d'ERC Dosrius a El Full, núm. 36 (juliol 2016)
http://www.dosrius.cat/arxius/fullMun/full%2036.pdf